Get Adobe Flash player

Győrzámoly Község Önkormányzat Képviselő-testületének tagjai

 

Polgármester: Pulai Nikoletta (Tel.: +3670-946-8115; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

Alpolgármester: Horváth Károly (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Képviselő-testület tagjai:

  1. Arvanitidu-Major Éva (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
  2. Halmos-Polyánki Anett (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
  3. Karácsonyné Mayer Éva (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
  4. dr. Sallay András (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
  5. Siska Károly (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

Danube bike&boat

Loog 1301

02

Deutsch

FitFight

liza fit fight FB