Get Adobe Flash player

Keresés

Szűrő
 • Kedves Szülők!

  A Kormány 152/2020. (IV. 27.) rendelete alapján ügyeletet kell biztosítani az óvodákban, bölcsődékben, így a Győrzámolyi Tündérrózsa Óvoda és Bölcsődében is, 2020. április 30-tól. Az ügyeletet maximum 5 fős csoportokban kell megszervezni, a nyitva tartási időben.
  A szülőnek írásban kell nyilatkozni arról, hogy gyermeke nem szenved fertőző betegségben, ezt a nyilatkozatát 5 munkanaponkét újra meg kell erősítenie.
  Aki igénybe szeretné venni az ügyeletet, legyen szíves egy munkanappal előbb, legkésőbb 9 óráig jelezni a következő elérhetőségek valamelyikén:
  Bognárné Koteczki Ibolya intézményvezető: 20/340-4064
  e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  A következő napi lemondásokat is délelőtt 9 óráig tehetik meg.
  Az étkezést az ügyelet alatt változatlan térítési díjakkal biztosítjuk.

  Kérem Önöket, hogy csak valóban indokolt esetben vegyék igénybe az ügyeletet! Gyermekeink biztonsága mindennél előbbre való. Az intézmény minden eszközzel igyekezni fog a továbbiakban is megakadályozni az esetleges vírusfertőzést, de amint mindannyian tudjuk, 100 %-os biztonság nincs.
  Viszont a munkahely megőrzése is fontos, tehát, abban az esetben, ha a szülő nem tudja másképp megoldani gyermeke felügyeletét, szeretettel várjuk intézményünkben.

  Pulai Nikoletta
  polgármester

 •  A Gyhg. Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy a kezelésében lévő győrzámolyi hulladékudvar a húsvéti ünnepekre tekintettel, 2020. április 10-13. között zárva tart.

Danube bike&boat

Loog 1301

02

Deutsch

FitFight

liza fit fight FB