Get Adobe Flash player
Szűrő
 • Tisztelt Lakosság!

  2019. május 9-én csütörtökön 16-19 óra között véradás lesz községünkben. Helyszín: új óvoda épülete (Győrzámoly, Szent István u. 6.) 

  Számítunk részvételükre!

  veradas2

 • IMG 0978

 • A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2019. április 29-én indítja szemétgyűjtési akcióját „Jobb, ha el se dobod!” címmel. Az akcióhoz 2019. április 17-ig várják az önkéntesek csatlakozását online, a http://internet.kozut.hu/szemetszedes/ oldalon.

  A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 93 mérnöksége a szemétszedési tevékenységük során évente egy kisebb megyeszékhely éves kommunális hulladékának megfelelő mennyiségű, mintegy 12500 tonna hulladékot gyűjt össze az országos közutak mellől. A társaság tavaly 60 ezer órát fordított szemétszedésre, mérnökségenként átlagosan 637 órát, azaz több mint két és fél hónapnyi időt töltött a szemétszedéssel. Az akcióval a társaság célja, hogy már rövid távon is érezhető szemléletváltozást érjen el a lakosság körében, ugyanis csak idén mintegy 1,5 milliárd forintot költ el a szemétszedési munkákra, melynek döntő többségét az illegálisan lerakott hulladék összegyűjtése és elszállítása tesz ki.  Ez az összeg elegendő lenne 60 ezer tonna melegaszfalt beszerzésére vagy két biztonságosabb körforgalmú csomópont építésére, de akár 15 kilométernyi mellékút teljes körű felújítására. Vagyis a szemetelők miatt kevesebb burkolatjavítási, kaszálási, burkolatjelfestési, táblázási, felújítási és fejlesztési munkát tud elvégezni a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

  A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Föld Napjához kapcsolódóan, 2019. április 29-én, hétfőre tűzte ki országos szemétgyűjtési akciójának időpontját. Az önkéntesek csatlakozását 2019. április 17-ig várják a szervezők, jelentkezni a következő linken keresztül lehet: http://internet.kozut.hu/szemetszedes/. A társaság minden csatlakozó számára térítés nélkül kesztyűt, láthatósági mellényt és zsákokat biztosít, valamint gondoskodik az összegyűjtött hulladék maradéktalan elszállításáról is.

  Az utak menti szemétszedéshez a cég a lehetséges mértékig szakmai felügyeletet is biztosít, szükség esetén ideiglenes forgalomkorlátozást vezet be.Az idei tavaszi akcióban a társaság 93 mérnöksége, 19 megyei igazgatósága és a budapesti, központi szervezete is részt vesz, így április 29-én több ezer közutas is egyszerre dolgozik majd az önkéntesekkel a közutak menti szemét összegyűjtésében és elszállításában. Hasonló összefogásra néhány héttel ezelőtt is volt példa, amikor március végén 2720 közutas vett részt a TeSzedd! akcióban, melynek során 120 helyszínen egyetlen nap alatt 250 tonna illegálisan kidobott szemetet gyűjtöttek össze.

  A „Jobb, ha el se dobod!” kampány felhívó videója itt érhető el:https://youtu.be/HeaRDet30kU.

  Tegyünk együtt útjaink tisztaságáért, fogjunk össze az illegális szemetelés ellen, hogy az út menti területek tisztábbak legyenek és így az utakra is több forrást tudjon felhasználni a Magyar Közút Nonprofit Zrt.!

   

 • Értesítjük Önöket, hogy az előzetes tájékoztatási szakaszban lévő településrendezési terv módosítás (Msz.: 19052) tárgyában tájékoztatást tartunk 2019. április 18-án (csütörtökön) 10 órakor a Polgármesteri Hivatalban.

  Az ismertetésre kerülő tervanyag az alábbi linken olvasható:

  http://www.gyorzamoly.hu/index.php/onkormanyzat/telepulesrendezesi-terv

 • A GYHG Nonprofit Kft. értesíti a lakosságot, hogy a kezelésében lévő győrzámolyi hulladékudvar a húsvéti ünnepek ideje alatt: 2019. április 19-22. között zárva tart.

 • Győrzámoly Község Önkormányzata értesíti azokat a szülőket,akiknek gyermeke a 3. életévét 2019. augusztus 31-ig betölti,valamint a 2019/2020. nevelési év során betölti a 3. életévét (az utóbbiak előjegyzésben kerülnek) hogy a fenntartásában működő óvodában a 2019/2020. nevelési évre az óvodai beíratás időpontja:

   2019. április 24-én (szerda) 8-17 óra és április 25-én (csütörtök) 8-13 óra

 • A beíratás helye: 
 • Győrzámolyi Tündérrózsa Óvoda és Bölcsőde 9172 Győrzámoly Szent István u. 11

  A beíratáshoz szükséges dokumentumok:

  -         a gyermek nevére kiállított személyi azonosító (születési anyakönyvi kivonat, vagy személyi igazolvány),

  -         a gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolvány,

  -         a gyermek nevére kiállított TAJ kártya,

  -         a szülő (törvényes képviselő) nevére kiállított személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolvány.

 • Tisztelt Szülők!

  A Győri Járási Hivatal az alábbiakban határozta meg a 2019/2020. tanévre az általános iskolák első évfolyamára történő beiratkozás időpontját:

  2019. április 11. (csütörtök) 8.00-19.00 óra között

  2019. április 12. (péntek) 8.00-19.00 óra között

  A szülő a fenti időpontban köteles beíratni a 2019. évben tanköteles korba lépő gyermekét a lakóhelye szerint illetékes vagy a választott iskola első évfolyamára.

Allo banner

Allo banner

Danube bike&boat

Loog 1301

02

Deutsch

KTC Tennis Club

logo2 feher

FitFight

liza fit fight FB