Get Adobe Flash player
Szűrő
 • Dr. Bán Barbara háziorvos értesíti a pácienseit, hogy 2018. szeptember 27-én (csütörtökön) az informatikai rendszer fejlesztése miatt nem lesz háziorvosi rendelés.

  Sürgős esetben a doktornőt a +3620/520-5797 telefonszámon érhetik el.

 • Győrzámoly Község Önkormányzata az iskolakezdés többletkiadásainak csökkentése érdekében iskolakezdési támogatást nyújt:

  - A helyi általános iskolában tanuló, győrzámolyi állandó lakóhellyel rendelkező tanulóknak. A támogatás mértéke: 3.000,-Ft/fő

  - A településen állandó lakóhellyel rendelkező, közép- és felsőfokú oktatási intézményben tanulóknak, iskolalátogatási igazolás bemutatása ellenében. A támogatás mértéke: 4.000,-Ft/fő.

  A támogatás felvehető: 2018. október 1. és október 31. között a Polgármesteri Hivatalban, Szabóné Vaszari Edit gazdálkodási ügyintézőnél, kedd kivételével az alábbi időpontokban:

  Hétfő-Szerda-Csütörtök: 7.30-16.00 (kivéve ebédidő: 12.00-12.30)

  Péntek: 7.30-13.00

  A határidő elmulasztása jogvesztő.

 • Tisztelt Partnerek!

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy Győrzámoly településrendezési eszközök módosítása folyamatban van. Az állami főépítészi eljárás alá tartozó módosítás alátámasztó munkarészét (Msz.: 18101) honlapunkon, a településrendezési terv menüpontban megtekinthetik.

   

 • Tisztelt Érintettek!

  A téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozat alapján a Kormány egyetértett azzal, hogy a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesüljenek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.

  Az igényeket a Győrzámolyi Polgármesteri Hivatalban nyújthatják be, az e célra rendszeresített nyomtatványon.

  Az igénybejelentéshez szükséges nyomtatvány elérhető személyesen a Polgármesteri Hivatalban, illetve az alábbi linkről letölthető:

  http://www.gyorzamoly.hu/index.php/polgarmesteri-hivatal/letoltheto-nyomtatvanyok

  Az igények benyújtási határideje: 2018. október 15. (hétfő), melynek elmulasztása jogvesztő. 

 • Értesítjük Önöket, hogy a véleményezési szakaszban lévő településrendezési terv módosítás (Msz.: 18014) tárgyában tájékoztatást tartunk 2018. szeptember 10-én (hétfőn) 10 órakor a Polgármesteri Hivatalban.

  Az ismertetésre kerülő tervanyag az alábbi linken olvasható:

  http://www.gyorzamoly.hu/index.php/onkormanyzat/telepulesrendezesi-terv

Allo banner

Deutsch

KTC Tennis Club

logo2 feher

FitFight

liza fit fight FB