Get Adobe Flash player
Szűrő
 • Azon 2003-ban és később született lányok, valamint 2004-ben vagy ennél később született fiúk jelentkezését várják, akik tudnak és szeretnek úszni és megismerkednének a vízilabdázás alapjaival.

  Helyszín: Vének, Aranykert Tábor (Vének, Petőfi S. u. 1/b.)

  Időpontok: 2017. június 19-23. és június 26-30.

  Egy-egy turnusban 30 főt tudnak fogadni, a jelentkezés sorrendjében.

  A gyerekeket Győrből busszal szállítják ki és vissza. A részvétel díjtalan.

  Jelentkezni Ábrahámné Erikánál a +3630/480-77-96 telefonszámon lehet. 

  Polo

   

 • Audi3

 • Településünkön 2017. június 2-án (pénteken) a napnyugtát megelőző 1,5 órában légi kémiai, a napnyugta utáni időszakban földi kémiai védekezésre kerül sor.

  Kedvezőtlen időjárási helyzet esetén a beavatkozást június 3-án vagy június 4-én végzik el.

  Kérjük a méhészeket, hogy fokozottan ügyeljenek a méhcsaládok épségére!

  szunyogirtas

 • gyermeknap1

 • Dr. Bán Barbara háziorvos értesíti betegeit, hogy 2017. május 29-én (hétfőn) és május 31-én (szerdán) áramszünet miatt, június 2-án (pénteken) szabadság miatt nem lesz háziorvosi rendelés.

  Sürgős esetben a +3620/520-5797 telefonszámon érhetik el a doktornőt.

 • Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy áramszünet miatt 2017. május 29-én (hétfőn) és május 31-én (szerdán) a Polgármesteri Hivatalban nem lesz ügyfélfogadás.

  Május 30-án(kedden) 7.30-16.00 óráig lesz lehetőségük ügyeik intézésére, hivatalos küldeményeiket pedig 7.00-17.00 óra között vehetik át a Polgármesteri Hivatalban.

  Június 1-jétől az ügyfélfogadás a megszokott rendben történik. 

 • Az E.on értesíti a lakosságot, hogy korszerűsítési munkák elvégzése miatt áramszünet lesz a következő időpontokban és utcákban:
  2017. május 26. (péntek) 8.30-16.30 óráig - Határ u., Orgona u., Duna u., Diósi u., Akác u. 26-64. és 17-53., és a Rákóczi utcának az Ancsali úttól a Határ útig tartó szakaszán.

  2017. május 29. (hétfő) és május 31. (szerda) 8.00-17.00 óráig - Cseresznyefa u., Tölgyfa u., Akác u., Erdősor u., Széchenyi u., Szabadság u., Határ u., Duna u., Orgona u., Diósi u., Dr. Pécsi Gy. u., Ancsali u., Rákóczi u. 39-től a Határ útig, Rákóczi u. 18., 32., 34-től a Határ útig és a Kossuth u. 44. szám alatt.

  A szolgáltatás átmeneti szünetelése miatt kérik a lakosság megértését. A tervezett áramszünetekről a www.eon.hu oldalon lehet tájékozódni. A balesetek megelőzése érdekében felhívjuk a figyelmüket arra, hogy az áramszünet ideje alatt hálózathoz csatlakoztatott áramfejlesztőt csak az E.onnal megkötött üzemviteli megállapodás szabályai szerint lehet használni. Ezzel kapcsolatos bejelentéseiket a Győri régióközpont 96/512-802 telefonszámán tehetik meg.

  aramszunet

 • kunszigetallas

 • Tisztelt Lakosság!

  Az iskolával közösen szemétszedést hirdetünk szombat délelőttre. Célunk lakókörnyezetünk egy szegletének megtisztítása az egyre gyarapodó szeméthalomtól.

  Kérünk minden, a környezete iránt felelősen gondolkodó kicsit és nagyot, hogy vegyen részt az akciónkban.

  Találkozó ideje és helye: 2017. május 6. (szombat) 10 órakor a győrzámolyi hulladékudvarnál (Hunyadi utca). Esős idő esetén egy héttel később, május 13-án 10 órakor.

  Kérjük hozzanak magukkal: gereblyét, lapátot, seprűt, talicskát

  A szemétgyűjtéshez kesztyűt, zsákot biztosítunk.

  Ne feledjék: a természetben a szemét nem természetes!

  veddfelakesztyut

 • Tisztelt Érdeklődő Lakosaink!

  Kérjük Önöket, hogy a települési arculati kézikönyv és a településképi rendelet elkészítése során segítsék munkánkat a helyi értékvédelem meghatározása terén. Javaslataikat megtehetik az e célra szerkesztett nyomtatványon, melyet papír alapon átvehetnek a Polgármesteri Hivatalban, illetve letölthetnek az alábbi linkről:

  http://gyorzamoly.hu/index.php/polgarmesteri-hivatal/letoltheto-nyomtatvanyok

  Ötleteiket, véleményüket tartalmazó javaslatukat leadhatják a Polgármesteri Hivatalban személyesen, illetve elküldhetik a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

  A leadási határidő: 2017. május 17. (szerda)

  Segítő együttműködésüket köszönjük!

Allo banner

Deutsch

KTC Tennis Club

logo2 feher

FitFight

liza fit fight FB