Get Adobe Flash player

Keresés

Szűrő
 • A Szigetközi Junior Kendo Klub jóvoltából Győrzámolyra látogat Eiga Naoki kendo mester 2017. április 21-én pénteken. A helyi általános iskolában 16 órától előadás és filmvetítés lesz arról, hogy mi az, amit a kendo megtanít és ez hogyan használható a mindennapi életben, majd a Tornacsarnokban gyakorlati bemutatóra kerül sor.

  Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

  Az esemény a Japán Nagykövetség, a Magyar Kendo Szövetség és a Szigetközi Junior Kendo Klub közös szervezésében valósul meg, Győrzámoly Község Önkormányzatának támogatásával.  

  kendo

   

 • A Győrzámolyi Bárdos Lajos Vegyeskar 2017. április 22-én (szombat) 17 órától kórustalálkozót szervez, melynek helyszíne a Tornacsarnok (Rákóczi u. 33/A.).

  Fellépnek:  Dunaszegi Szent Cecília Kórus (Karnagy: Bakosné Polgár Ildikó), Lébényi Liszt Ferenc Vegyes Kar (Karnagy: Szombathelyi Szaniszló), Pápa Város Bárdos Lajos Vegyes Kara (Karnagy: Fehér Ferenc) és a házigazda Győrzámolyi Bárdos Lajos Vegyes Kar (Karnagy: Róth József)

   Minden érdeklődő zenebarátot szeretettel várnak!

  zene

 • vedjegy

 • Tisztelt Érdeklődő Lakosaink!

  Kérjük Önöket, hogy a települési arculati kézikönyv és a településképi rendelet elkészítése során segítsék munkánkat és töltsék ki kérdőívünket, melyet papír alapon átvehetnek a Polgármesteri Hivatalban, illetve letölthetnek az alábbi linkről:

  http://gyorzamoly.hu/index.php/polgarmesteri-hivatal/letoltheto-nyomtatvanyok

  A kitöltött kérdőíveket leadhatják a Polgármesteri Hivatalban személyesen, illetve elküldhetik a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

  A leadási határidő: 2017. április 26. (szerda)

  Segítő együttműködésüket köszönjük!