Get Adobe Flash player
Szűrő
 • Értesítjük Önöket, hogy 2017. március 31-én pénteken 17 órától lakossági fórumot tartunk a győrzámolyi Községháza emeleti nagytermében, melynek témája a települési arculati kézikönyv és a településképi rendelet, továbbá a településrendezési terv módosítása.

  A településkép védelméről szóló törvény szerint a településeknek a településképi rendeletüket (TER) a településképi arculati kézikönyvekre (TAK) alapozva, a község teljes közigazgatási területére kell elkészíteni 2017. október 1-jéig.

  A tervezési munka koordinálására önkormányzatunk Tétényi Éva vezető tervezőt kérte fel, aki a szakmai munkáját megbízott főépítészként végzi. A nyitott lakossági fórumon a létrehozandó dokumentumok bemutatása, a lakosság aktív részvételi lehetőségeinek ismertetése történik, ezért fontos, hogy minél többen eljöjjenek a rendezvényre. 

  Ezt követően, az előzetes tájékoztatási szakasz keretében, a településrendezési terv folyamatban lévő módosítását (Msz.: 17011) mutatja be a településtervező Talent-Plan Kft. vezető tervezője, Németh Gyula.

  Szeretnénk, ha közösen alakítanánk Győrzámoly településképét! 

  Horváth Gábor polgármester

 • Győrzámoly Község Önkormányzata értesíti azokat a szülőket, akiknek gyermeke a harmadik életévét 2017. augusztus 31-ig betölti, valamint a 2017/2018. nevelési év során betölti a 3. életévét (az utóbbiak előjegyzésben kerülnek) hogy a fenntartásában működő óvodában a beiratkozás:

   2017. április 25-én (kedd) 8.00-17.00 óra között és április 26-án (szerda) 8.00-13.00 óra között lesz a Győrzámoly, Szent István u. 11. szám alatt a Győrzámolyi Tündérrózsa Óvoda és Bölcsőde székhelyén.

   A beíratáshoz szükséges dokumentumok:

   -    a gyermek nevére kiállított személyi azonosító (születési anyakönyvi kivonat, vagy személyi igazolvány),

  -      a gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolvány,

  -     a gyermek nevére kiállított TAJ kártya,

  -    a szülő (törvényes képviselő) nevére kiállított személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolvány.

 • A Győri Járási Hivatal értesíti az érintetteket, hogy az általános iskolai beíratás:

  2017. április 20. (csütörtök) 8.00-19.00 óra között és

  2017. április 21. (péntek) 8.00-19.00 óra között lehetséges.

  A szülő a 2017. évben tankötelessé váló gyermekét a fenti időpontban köteles beíratni a lakóhelye szerint illetékes vagy a választott iskola első évfolyamára.

 • Tisztelt Partnerek!

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy Győrzámoly településrendezési eszközök módosítása folyamatban van. Az előzetes tájékoztatási szakasz alátámasztó munkarészeit honlapunkon, a településrendezési terv menüpontban megtekinthetik.

  Horváth Gábor polgármester

 • A Gyhg. Nonprofit Kft. értesíti a lakosságot, hogy a kezelésében lévő győrzámolyi hulladékudvar 2017. március 27-től az alábbi nyitvatartási rend szerint üzemel:

  Kedd: 10.00 - 18.00

  Szombat: 14.30 - 18.00

 • marc15

Allo banner

Deutsch

KTC Tennis Club

logo2 feher

Kangoo fitness

kangoo002

Zumba Fitness

zumba flyer 002