Get Adobe Flash player
Szűrő
 • A Győrzámolyi Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet pénzügyi ügyintéző munkakör betöltésére.

  A pályázatokat 2016. november 25-ig lehet benyújtani.

  A pályázat részletei megtekinthetők: https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=rg3e1psmd9

 • A Győrzámolyi Tündérrózsa Óvoda és Bölcsőde óvodapedagógust keres. 

  A pályázatokat 2016. november 28-ig lehet benyújtani.

  A pályázat részletei megtekinthetők: https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=rg3f3uk7f6 

 • A felsőoktatási hallgató, valamint a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára idén is lehetőség nyílik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat benyújtására. 

  Regisztrálni és a pályázatot kitölteni a www.eper.hu rendszerben lehet. A kinyomtatott és aláírt pályázatot a mellékletekkel együtt 2016. november 15-ig lehet benyújtani a Győrzámoly Község Önkormányzatához. (Győrzámoly, Rákóczi u. 45.)

  Kötelezően csatolandó mellékletek: jövedelemigazolások, hallgatói jogviszony igazolás, egy háztartásban élő közép-, vagy felsőoktatásban tanuló testvérek iskolalátogatási igazolása.

 • Győrzámoly Község Önkormányzata beiskolázási támogatást nyújt:

  - A helyi általános iskolában tanuló azon diákoknak, akik nem jogosultak ingyenes tankönyv juttatásra. A támogatás mértéke: 5.000,-Ft/fő

  - A településen állandó lakóhellyel rendelkező, közép- és felsőfokú oktatási intézményben tanulóknak, iskolalátogatási igazolás bemutatása ellenében. A támogatás mértéke: 4.000,-Ft/fő.

  A támogatás felvehető: 2016. november 4. (péntek) 12 óráig. Ezen időpontot követően a támogatási kifizetésére nincs lehetőség.

 • Tisztelt Lakosság! 

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2016. október 1-jei eszmei időponttal népesség-összeírást, más néven mikrocenzust tart. Győrzámoly település is bekerült a 2016. évi összeírásba.

  A mikrocenzus a két népszámlálás között követi nyomon a társadalmi folyamatokat, ezáltal naprakész információk nyerhetők belőle a népesség nagyságáról, összetételéről, valamint a lakások állapotáról. Aki nem töltötte ki október 1. és október 9. között a kérdőíveket az interneten, azt október 10-től november 8-ig számlálóbiztosok fogják felkeresni. További információ a www.ksh.hu/mikrocenzus2016 webhelyen olvasható.

  Kérjük, hogy együttműködésükkel segítsék az összeírás lebonyolítását és fogadják bizalommal a számlálóbiztosokat, ezzel segítve a KSH munkáját.

   

 • Győrzámoly Község Önkormányzata egyszeri beiskolázási támogatást nyújt:

  - A helyi általános iskolában tanuló azon diákoknak, akik nem jogosultak ingyenes tankönyvre. A támogatás mértéke: 5.000,-Ft/fő.

  - A településen állandó lakóhellyel rendelkező, közép- és felsőfokú oktatási intézményekben tanuló diákoknak, iskolalátogatási igazolás bemutatása ellenében. A támogatás mértéke: 4.000,-Ft/fő.

  A támogatás felvételének határideje: 2016. november 4. (péntek) Ezen időpontot követően a támogatás kifizetésére nincs lehetőség.

Allo banner

Deutsch

KTC Tennis Club

logo2 feher

Kangoo fitness

kangoo002

Zumba Fitness

zumba flyer 002