Get Adobe Flash player

Tisztelt Lakosság! Kedves Érintettek!

A Kormány 215/2020. (V. 20.) rendelete értelmében 2020. május 25. hétfőtől a Győrzámolyi Tündérrózsa Óvoda és Bölcsőde a rendkívül szünet előtti, megszokott rendben fogadja a beíratott gyerekeket. Arra kérünk minden szülőt, hogy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, Bognárné Koteczki Ibolya intézményvezető részére 2020. május 22. péntek 10 óráig jelezzék, ha a gyermeküket hétfőtől vinni kívánják az intézménybe, tekintettel arra, hogy a hétfői étkeztetés előkészítéséhez pontosan tudni kell a várható létszámot, ezért szigorúan kérjük a határidő betartását!

A Kormány döntött arról, hogy június 2-től engedélyezik az iskolákban a pedagógusok és a tanulók oktatási célú találkozását, kiscsoportos konzultációk, illetve egyéni felkészítés tartását, amennyien annak célja az elmúlt hónapokban tanultak rendszerezése, megerősítése, az esetlegesen lemaradó tanulók felzárkóztatása. Június 2. napjától változik a gyermekfelügyelet rendje is, amit az iskolának június 26-ig kell megszervezni és fenntartani. Azoknak, akik részt vesznek a gyermekfelügyeletben, június 26-ig jár az étkezés is, ugyanabban a formában és térítési kötelezettséggel, ahogy az a tantermen kívüli digitális oktatás bevezetése előtt volt. Kérjük, hogy az ezzel kapcsolatos információk érdekében kövessék figyelemmel a Petőfi Sándor Általános Iskola honlapját (www.gyorzamolyiskola.hu).

A község sportlétesítményeinek, játszótereinek használata – saját felelősségre – megengedett. Ezen létesítmények zuhanyzói azonban továbbra sem használhatók!

A hivatkozott Kormány rendelet azt is tartalmazza, hogy 2020. június 16. napjától a gyermek- és ifjúsági táborok - napközis és ottalvós szervezésben is - megtarthatóak.

Allo banner

Allo banner

Danube bike&boat

Loog 1301

02

Deutsch

KTC Tennis Club

logo2 feher

FitFight

liza fit fight FB