Get Adobe Flash player

Tisztelt Lakótársak! Kedves Győrzámolyiak!

Az életbe lépett kijárási korlátozással kapcsolatban szeretnék Önökkel megosztani néhány gondolatot!

Kedves Szépkorúak! A rendelet lehetővé teszi, hogy 9-től 12-ig elhagyják otthonukat. Nyomatékkal kérem Önöket, ne tegyék! Ez azokra vonatkozik, akiknek nincs segítségük. Tudomásom szerint Győrzámolyon mindenkinek van. Vagy a család, vagy a szomszédok, vagy az önkormányzat segítői gondoskodnak Önökről és ezt nagy szeretettel teszik. Köszönetképpen csak annyit kérek, hogy maradjanak otthon!

Kedves Fiatalabbak! Tudom nem könnyű, főleg jó időben nehéz otthon maradni! Nagy a kísértés, itt a gyönyörű Duna part, a határ, arra csábítanak bennünket, hogy hagyjuk el otthonainkat. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy falun élünk. Mindenkinek van udvara, ahol lehetősége van a szabadban tartózkodni. Kérem éljenek vele, maradjanak otthon az udvarukban. Arra is kérem Önöket, hogy este lehetőleg ne bömböltessünk zenét. A környezetünkben sok olyan ember él (például egészségügyi dolgozó), akinek szüksége van pihenésre.

Aki nem teheti meg, hogy otthon marad, kérem nagyon vigyázzon magára, tartson be minden szabályt, hogy megóvhassa maga és lakóközössége egészségét! Együtt sikerülni fog!

Győrzámoly, 2020. március 30.

Pulai Nikoletta polgármester

 

Koronavirus Kijarasi 970x550px hirdetes felirat

Allo banner

Deutsch

KTC Tennis Club

logo2 feher

FitFight

liza fit fight FB