Get Adobe Flash player

Tisztelt Lakosság!

Győrzámoly Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a mai napon (március 14.) tartott rendkívüli ülésén az intézményvezetőkkel közösen megvizsgálta, hogy a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet miatt milyen önkormányzati intézkedések meghozatalára van szükség. Bár községünkben továbbra sem tudunk koronavírussal fertőzött betegről, de a megelőzés érdekében az alábbi óvintézkedéseket tesszük meg:

Tisztelt óvodai és bölcsődei ellátásban érdekelt szülők!

Március 16., hétfőtől - további intézkedések meghozataláig - az önkormányzati fenntartású Győrzámolyi Tündérrózsa Óvoda és Bölcsődében rendkívüli szünet került elrendelésre, összhangban a 45/2020. (III. 14.) Kormány rendeletben foglaltakkal.

Arra kérünk minden szülőt, hogy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, Bognárné Koteczki Ibolya intézményvezető részére 2020. március 15. vasárnap 14 óráig jelezzék, ha a rendkívüli szünet ideje alatt igényt tartanak az étkeztetésre. Ebben az esetben elvitel formájában (általunk biztosított egyszer használatos dobozban) bruttó 705,-Ft/adag összegért biztosítunk 1 teljes adag ebédet. Ahhoz, hogy a konyhán a hétfői nap zökkenőmentesen el tudjon indulni, szigorúan kérjük a határidő betartását! Amennyiben igénylik ezt a szolgáltatást, az intézményvezető tájékoztatni fogja Önöket arról, hogy az ebéd elvitele milyen időpontban és milyen módon történik meg. Kérjük, hogy az e-mailben pontos elérhetőségeiket (telefonszám) is szíveskedjenek megadni!

Tisztelt iskolai étkeztetésben érdekelt szülők!

Arra kérjük Önöket, hogy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, Németh László iskolaigazgató részére 2020. március 15. vasárnap 14 óráig jelezzék, ha a tantermen kívüli, digitális munkarend szerinti oktatás időszakában igényt tartanak az étkeztetésre. Ebben az esetben elvitel formájában (általunk biztosított egyszer használatos dobozban) biztosítjuk a szokásos menzai ebédet. Ahhoz, hogy a konyhán a hétfői nap zökkenőmentesen el tudjon indulni, szigorúan kérjük a határidő betartását! Amennyiben igénylik ezt a szolgáltatást, az iskolaigazgató tájékoztatni fogja Önöket arról, hogy az ebéd elvitele milyen időpontban és milyen módon történik meg. Kérjük, hogy az e-mailben pontos elérhetőségeiket (telefonszám) is szíveskedjenek megadni!

Tisztelt Ügyfeleink!

A Győrzámolyi Polgármesteri Hivatalban 2020. március 16-ától - további intézkedések meghozataláig - a személyes ügyfélfogadás szünetel. A személyes ügyfélkapcsolat kizárólag az ügyintézővel előre egyeztetett, halaszthatatlan ügyben – ügyintézői mérlegelést követően – lehetséges, de telefonon és elektronikus úton segítjük az ügyintézést. A Hivatal telefonszámai: 96/352-122; 96/585-018. A kérelmeket be lehet nyújtani e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen és az https://epapir.gov.hu szolgáltatáson keresztül.

Tisztelt 70 év feletti lakosunk!

Ha Ön Győrzámolyon él, de nincs, aki kiváltsa szokásos gyógyszereit és elintézze bevásárlásait hívja munkanapokon 8-12 óra között az alábbi telefonszámot: 96/352-122. Az önkormányzat megszervezi ezek elintézését.

Tisztelt Érintettek!

2020. március 16-tól - további intézkedések meghozataláig – az alábbi létesítmények zárva tartanak és az ottani foglalkozások szünetelnek:

- Községháza IKSZT és könyvtár,

- új egészségház multifunkcionális terem,

- tornacsarnok,

- óvodai tornaszoba,

- nyugdíjasklub összejövetelei.

Tisztelt Lakosság!

Arra kérjük a gyerekeket és a szülőket, tudatosítsák magukban, hogy a mostani iskola-, óvoda-, bölcsődebezárások nem azt jelentik, hogy előre hozzák a tavaszi szünetet. Nem lenne szerencsés, ha gyerekek lepnék el a boltokat, plázákat, köztereket. Lehetőség szerint mindenki maradjon otthon, és vigyázzanak idős családtagjaikra is. Akár úgy is, hogy szűkítik a személyes találkozások számát, hiszen az idősekre a legveszélyesebb a koronavírus.

Kérjük, hogy figyeljenek a környezetükben élőkre. Nagyon fontosnak tartjuk a közösségi összefogást. Amennyiben úgy érzik, hogy maguk- vagy környezetükben bárki segítségre szorul, forduljanak hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Pulai Nikoletta polgármester

96/352-122

70/946-81-15

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vigyázzunk egymásra!

Győrzámoly, 2020. március 14.

Mindenkinek jó egészséget kívánva Győrzámoly Község Önkormányzatának Képviselő-testülete nevében:

                                                      Pulai Nikoletta

                                                     polgármester

doc05569020200314175315 001doc05569020200314175315 002

Allo banner

Allo banner

Danube bike&boat

Loog 1301

02

Deutsch

KTC Tennis Club

logo2 feher

FitFight

liza fit fight FB