Get Adobe Flash player

A GYHG Nonprofit Kft. tájékoztatta önkormányzatunkat, hogy 2018. július 14-én létszámhiány miatt elmaradt a bio hulladék begyűjtése Győrzámolyon. A következő járatnapon (július 21. szombat) a kukaedény űrméretén felüli, zsákokban kihelyezett hulladékot az edényürítést követően a GYHG munkatársai belehelyezik a tárolókba és ismételt edényürítéssel megtörténik az elszállítása. Kérik az ügyfeleket, hogy a fentiek figyelembevételével helyezzenek ki többlethulladékot.

A GYHG Nonprofit Kft. továbbá tájékoztatta az önkormányzatokat a társaságuknál beállt dolgozói létszámhiányról, ami 30-40%-kal kevesebb, mint kellene. Több erőfeszítést is tettek, béremelés, túlóra stb., de a létszámgondokat nem sikerült megoldaniuk. Így a jövőben számítani lehet a közszolgáltatás átszervezésre, a heti bio hulladékgyűjtés elmaradására, a szelektív hulladékgyűjtők ritkább ürítésére és a hulladékudvarok átmeneti bezárására.

Ez természetesen nem lehet ok a szemetelésre, mert településünk, környezetünk tisztasága közös ügy, mindannyiunk érdeke!

hulladék

Allo banner

Deutsch

KTC Tennis Club

logo2 feher

FitFight

liza fit fight FB